clanak False

Novi vrtić u Buzinu

U društvu s malim polaznicima dječjeg vrtića Tratinčica, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros, novouređeni područni objekt u Buzinu, u kojemu će četiri odgajateljice skrbiti o jednoj vrtićkoj i jednoj jasličkoj skupini.
08.09.2011.

Otvorenje područnog ovjekta DV Tratinčica u Buzinu

 U društvu s malim polaznicima dječjeg vrtića Tratinčica, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros, novouređeni područni objekt u Buzinu, u kojemu će četiri odgajateljice skrbiti o jednoj vrtićkoj i jednoj jasličkoj skupini, odnosno o ukupno pedesetak djece.

U zadnjih 10 godina u predškolskom je odgoju učinjeno više nego u prethodnih 30 godina – rekao je gradonačelnik Bandić u prigodi otvaranja novog objekta, naglasivši i to da se, u ovim kriznim vremenima, novi sustav naplate vrtića temelji na socijalnoj pravednosti i solidarnosti. Oni koji imaju najmanje ne plaćaju ništa, a tko ima više plaća više.

Inače, uz investiciju od 1,9 milijuna kuna, radovi su obuhvatili rekonstrukciju i prenamjenu objekta područne škole Buzin u dječji vrtić koji se prostire na površini od 375,50 m2, a koji je u funkciji od 1. rujna.


Gradske vijesti - 2011.