clanak False

Obnovljena tržnica na Britanskom trgu

Nakon Trešnjevačkog placa i Sajmišta u Sesvetama, dovršeno je i uređenje donje plohe na Britanskom trgu, popularnom Malom placu, kojega su jutros zajednički obišli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Uprave ZG Holdinga Ivo Čović.
13.06.2011.


Nakon Trešnjevačkog placa i Sajmišta u Sesvetama, dovršeno je i uređenje tržnice na Britanskom trgu koju su jutros zajednički obišli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Uprave ZG Holdinga Ivo Čović sa suradnicima.

Tržnice su simboli Zagreba, a tako će i ostati, rekao je gradonačelnik Bandić naglasivši da ćemo i kao dio Europske unije, biti prepoznatljivi na karti Europe i Svijeta, među ostalim, po kumicama, siru i vrhnju i svakako, zagrebačkim placevima. Zadovoljan zbog održavanja zacrtanog standarda, čestitao je djelatnicima dviju holidngovih podružnicama na zajedničkim rezultatima. Riječ je, naime, o projektu uređenja svih gradskih tržnica, a na Britancu, kao i u Sesvetama i na Trešnjevci, zajednički su radile Tržnice Zagreb i Zagrebačke ceste.

U uređenje Britanca, ili kako ga mnogi zovu Mali plac, odnosno Ilički plac, utrošeno je oko 335 tisuća kuna.


Gradske vijesti - 2011.