clanak False

Održano javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenje Groblje Jakuševec!

15.05.2019.

Jučer je u prostorijama Mjesnog odbora „Zapruđe“, Trg Ivana Meštrovića 1g, Zagreb, s početkom u 17.00 sati održano javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Groblje Jakuševec, u daljnjem tekstu: Plan.
 

Predstavnici Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada objasnili su do sada provedenu proceduru izrade plana te uputili sudionike u načine na koje mogu sudjelovati u javnoj raspravi. Predstavnici stručnog izrađivača Plana, Zavoda za prostorno uređenje Grada Zagreba, kroz video-prezentaciju detaljno su objasnili koji su bili ciljevi i programska polazišta izrade samog Plana te prijedloge planskih rješenja.
 

Izrada Plana započela je na inicijativu Zagrebačkog holdinga d.o.o., podružnice Gradska groblja s ciljem proširenja Groblja Jakuševec. Predstavnici Mjesnog odbora „Jakuševec“ jučer su podržali izradu Plana te se nadaju da će se po donošenju Plana čim prije krenuti i u samu realizaciju proširenja Groblja Jakuševec.
 

Podsjećamo, pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana možete dostaviti do 23. svibnja 2019. godine, na adresu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Republike Austrije 18, 10000 Zagreb.
 

Više o javnoj raspravi o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Groblje Jakuševec možete saznati klikom na link.


Aktivnosti