clanak False

Radionica u ZgForumu povodom Europskog tjedna mobilnosti

18.09.2017.
Radionica “Strateško razvojno planiranje i održiva mobilnost“ u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti održala se u ZgForumu, Gajeva 27, u četvrtak 21. rujna 2017. godine od 12 do 14 sati u organizaciji Gradskog ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada u suradnji sa Sektorom za promet Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. 
Cilj radionice bio je predstaviti građanima aktivnosti u svrhu omogućavanja jednostavnijeg i ugodnijeg korištenja javnog prijevoza u gradu Zagrebu prilagodbom organizacijske strukture prijevoznika, automatizacijom naplate i kontrole katainformiranjem putnika. U sklopu EU projekta Social Car predstavljen je carpooling, odnosno zajedničko prometovanje dijeljenjem biciklističkog i motornog prometa. O modelu integriranog prijevoza putnika govorili su Damir Kapuđija (Integrirani promet zagrebačkog područja d.o.o.) i Helga Bubanović Devčić (Fakultet prometnih znanosti).
Više o događanjima povodom Europskog tjedna mobilnosti saznajte na: http://zagreb.hr/UserDocsImages/fotogalerija/gradske%20vijesti/Tjedan%20mobilnosti-program.pdf

Aktivnosti