clanak False

Sastanak stanara Pavlenskog puta u Španskom s gradonačelnikom i suradnicima

Rezultat današnjeg sastanka u zgradi Gradske uprave je trenutno rješenje problema s rasvjetom, tako da će ona zasvijetliti već večeras, i to na trošak Grada, a djelatnici Zrinjevca već danas počinju s košnjom zelenih površina koje su stanari morali održavati sami o svome trošku.
08.04.2011.

Ponukan informacijama o problemima s rasvjetom i održavanjem zelenih površina stanara zgrada u ulici Pavlenski put u Španskom, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sazvao je, jutros, sastanak s predstavnicima stanara i tvrtke Profectus, koja je investitor naselja.

Rezultat današnjeg sastanka u zgradi Gradske uprave je trenutno rješenje problema s rasvjetom, tako da će ona zasvijetliti već večeras, i to na trošak Grada, a djelatnici Zrinjevca već danas počinju s košnjom zelenih površina koje su stanari morali održavati sami o svome trošku. Dogovoreno je, također, da se paralelno rješavaju i imovinsko- pravni odnosi Grada i investitora, kako bi, i s formalne strane, stvar bila potpuno jasna.

Zadovoljni ovakvim brzim rješavanjem pitanja koja su mučila 2000 stanovnika toga dijela Zagreba, predstavnici stanara dogovorili su za večeras kavu s gradonačelnikom u njihovom naselju.


Gradske vijesti - 2011.