clanak False

Susret u Novinarskom domu: Gradonačelnik s djecom poginulih novinara

U društvu s predsjednikom i tajnikom Hrvatskog novinarskog društva Zdenkom Dukom i Vladimirom Lulićem, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se, u prostorima HND-a, s djecom novinara stradalih u Domovinskom radu..
18.02.2011.

U društvu s predsjednikom i tajnikom Hrvatskog novinarskog društva Zdenkom Dukom i Vladimirom Lulićem, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se, u prostorima HND-a, s djecom novinara stradalih u Domovinskom radu i predao im poklon bon u iznosu od 2.000 kuna za kupnju u knjižari Algoritam.

Današnje neformalno druženje dogovoreno na tradicionalnom božićnom susretu, sada već uspješnih studenata i postdiplomanata s gradonačelnikom i njegovim najbližim suradnicima, završilo je predajom gradonačelniku prijedloga da se dugogodišnji organizator i inicijator susreta (koji datiraju iz 1995.) Božo Šimleša na neki način nagradi za svesrdnu podršku i brigu o tim mladim ljudima. Gradonačelnik je prijedlog odmah podržao i svojim potpisom, a formaliziranje, rekao je, očekuje od mjerodavnog ureda.


Vezani tekstovi: 

Predbožićni susret s djecom poginulih novinara


Darovi za djecu poginulih novinara

Susret s djecom novinara poginulih u Domovinskom ratu


Gradske vijesti - 2011.