clanak False

Svjetski dan bolesnika

U povodu 17. svjetskog dana bolesnika, gradonačelnik Milan Bandić , u pratnji ravnatelja Mate Mihanovića, pročelnika Zvonimira Šostara i novinara, posjetio je akutni ženski i muški odjel Psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan'' u Jankomiru.
11.02.2011.

 
U povodu 17. svjetskog dana bolesnika, gradonačelnik Milan Bandić , u pratnji ravnatelja Mate Mihanovića, pročelnika Zvonimira Šostara i novinara, posjetio je, u organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, akutni ženski i muški odjel Psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan'' u Jankomiru.

Grad Zagreb uvijek će biti spreman pomoći sugrađanima kojima je potrebna i dodatna ljubav i solidarnost, istaknuo je Gradonačelnik, te je ujedno najavio da će se i ove godine za poboljšanje kvalitete uvjeta života u toj ustanovi, izdvojiti oko 30 – 40 milijuna kuna iz proračuna.

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana bolesnika, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb i Ustanova za zdravstvenu njegu u kući, svojim će korisnicima podijeliti poklon-pakete od kilograma mandarina, a u ovu se akciju uključio i Grad Zagreb s volonterima koji će, zajedno s djelatnicama Ustanove obilaziti korisnike te im, prema potrebi, otići u trgovinu, apoteku ili slično, jer 2011. je i Europska godina volontiranja.


Gradske vijesti - 2011.