clanak False

VIII. Maksimirske jeseni

Posjetitelji Maksimira uživali su u glazbi i plesu, a na štandovima su predstavljani brojni zdravstveno-preventivni programi.
15.09.2011.

 
Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića već osmu godinu zaredom, Društvo za športsku rekreaciju Maksimir, u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe Maksimir, organiziralo je manifestaciju Maksimirske jeseni.

Radi se o sportsko-rekreacijskoj, kulturno-umjetničkoj, zdravstveno-preventivno manifestaciji za osobe starije životne dobi, na kojoj je sudjelovalo oko 1200 sudionika, koji su se mogli natjecati u pjevanju i plesu, recitiranju poezije, ribolovu, boćanju, šahu i nordijskom hodanju. Posjetitelji Maksimira uživali su u glazbi i plesu, a na štandovima su predstavljani brojni zdravstveno-preventivni programi.

Velik broj sudionika iz drugih gradova pokazuje da je ovo događanje preraslo okvire grada Zagreba i postalo značajno za osobe starije dobi širom Hrvatske.


Kao i prethodnih godina, Grad Zagreb je podržao manifestaciju, a Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom osigurao je ručak i vodu za sve sudionike.


Gradske vijesti - 2011.