clanak False

Zagreb, moj grad u DV Sunčana

Jeste li išli u vrtić? Kako i čega ste se igrali kada ste bili mali? Tko se brine o Vašem psu kada niste kod kuće?... neka su od pitanja kojima su mališani iz odgojnih skupina Balončić i Sladoled obasuli gradonačelnika...
25.03.2011.

 
Jeste li išli u vrtić? Kako i čega ste se igrali kada ste bili mali? Kako se postaje gradonačelnik? Imate li prijatelje na svome poslu? Tko se brine o Vašem psu kada niste kod kuće?... tek su neka od pitanja kojima su mališani iz odgojnih skupina Balončić i Sladoled iz DV Sunčana u Španskom jutros obasuli gradonačelnika Milana Bandića.

U vedrom raspoloženju, dječjoj radoznalosti nije bilo kraja, a jednosatni susret, u organizaciji vrtića, završio je tako da su mali ispitivači gradonačelniku uručili kolaž probranih likovnih uradaka.

Riječ je o provođenju projekta Zagreb, moj grad, u sklopu kojega su se, tijekom ove odgojno–obrazovne godine, mališani susreli s predstavnicima Vijeća GČ Stenjevec da bi čuli kako se organizira život u njihovim naseljima. Sa svojim odgajateljima su pak razgovarali o povijesti Zagreba, njegovim trgovima, parkovima, kulturnim i umjetničkim obilježjima; na Šalati su učili klizati, a, između ostaloga, posjetili su i Gornji grad, Novi Zagreb, Bundek i Jarun.

Osim gradonačelnika Bandića, susretu u DV Sunčana prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević u društvu s pročelnikom za obrazovanje, kulturu i šport Ivicom Lovrićem.


Gradske vijesti - 2011.