clanak False

Bijenik dobio novi vrtić

U nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića, predstavnika GČ Črnomerec, tamošnjih stanovnika i medija i uz glazbenu točku dječjeg zbora Jagodice, svečano otvoren područni objekt Dječjeg vrtića Šumska jagoda.

28.01.2010.

Fotografije s otvorenje

Jutros je, u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića i suradnika, predstavnika Gradske četvrti Črnomerec, tamošnjih stanovnika i medija, i uz glazbenu točku dječjeg zbora Jagodice, svečano otvoren područni objekt Dječjeg vrtića Šumska jagoda. 

Nakon kratke zahvale, ravnateljice vrtića Nives Benčić, prisutnima se obratio gradonačelnik Bandić koji je naglasio važnost ulaganja u budućnost, u djecu, te dodao da je cilj ove Gradske uprave u sljedeće tri godine izgraditi što više vrtića, da ni jedno dijete u Zagrebu više ne čeka na upis. 

Tako je GČ Črnomerec nakon punih 30 godina dobila i drugi vrtić (prošle je godine u travnju otvoren vrtić u Graberju), nakon adaptacije i prenamjene stare i napuštene zgrade u koju je uloženo oko 9,6 milijuna kuna.

Vrtić površine 1153m² suvremeno je opremljeni objekt, u kojemu će u dvije jasličke i dvije vrtičke grupe biti smješteno oko 80 mališana, a u suterenu su uređene prostorije za potrebe Mjesne samouprave koje će moći koristiti žitelji toga dijela grada. 
 
Vezani članci:

Uskoro i DV Šumska jagoda
Obilazak – Novi vrtić na Bijeniku


Gradske vijesti - 2010.