clanak False

Dan sportske rekreacije Hrvatske

Hrvatski savez sportske rekreacije Sport za sve, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, danas je u hotelu Panorama obilježio Dan sportske rekreacije Hrvatske.
26.02.2010.

Hrvatski savez sportske rekreacije Sport za sve, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, danas je u hotelu Panorama šestu godinu zaredom, obilježio Dan sportske rekreacije Hrvatske.

Predsjednik Saveza Vladimir Findak istaknuo je tom prigodom važnost rekreacijskog sporta kao značajnog čimbenika, koji uvelike doprinosi kvaliteti čovjeka, a svake godine se sve veći broj građana priključuje nekom od oblika rekreacijskog sporta.

Svečanosti se pridružila i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, koja je pozdravila prisutne te naglasila da i Grad Zagreb, putem svog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, ali i na druge načine izdvaja velike sredstva za rad profesionalnih, amaterskih i rekreativnih udruga, a Gradu se to vraća na način da se naši sportaši s nacionalnih i međunarodnih sportskih natjecanja vraćaju s mnogobrojnim medaljama i odličnim rezultatima.


Gradske vijesti - 2010.