clanak False

Finale Školskih športskih natjecanja osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba

Učenici Osnovne škole Sesvetska Sopnica pobjedili su na malonogomentom natjecanju u završnici Školskih športskih natjecanja srednjih i osnovnih škola Grada Zagreba.

17.03.2010.


Na prigodnoj svečanosti, nakon finalne malonogometne utakmice Školskih športskih natjecanja srednjih i osnovnih škola Grada Zagreba u sportskoj dvorani Dubrava, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević uručila je srebrne medalje učenicima Osnovne škole Medvedgrad, a pobjednicima, učenicima Osnovne škole Sesvetska Sopnica medalje je uručio nogometaš Igor Bišćan. Bronca je pripala ekipi iz Osnovne škole Sesvetski Kreljevec

Zahvalivši svima koji su doprinijeli održavanju natjecanja te čestitavši svim sudionicima, a posebno najboljim ekipama, zamjenica gradonačelnika naglasila je da je rekreativno bavljenje sportom vrlo korisno za mlade te da će ga Grad i dalje svesrdno podupirati.

Ovo je druga godina za redom kako se u organizaciji Školskog športskog saveza Grada Zagreba održava natjecanje ovakvog tipa na kojem se, od jeseni do završnice u ožujku, oko 4000 djevojčica i dječaka osnovnih i srednjih škola natječu u rukometu, košarci, odbojci i malom nogometu.


Gradske vijesti - 2010.