clanak False

Gradonačelnik obišao djecu u Klaićevoj

Povodom 17. svjetskog dana bolesnika gradonačelnik Milan Bandić obišao je djecu koja boluju od zloćudnih bolesti na onkološkom odjelu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj.
11.02.2010.

U društvu najbližih suradnika, ravnatelja i osoblja bolnice, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je danas, na Svjetski dan bolesnika, djecu koja boluju od zloćudnih bolesti na onkološkom odjelu Klinike za dječje bolesti Zagreb. Gradonačelnik Bandić razveselio je mališane u Klaićevoj i prigodnim poklonima, te naglasio da je cilj Grada i Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, posebice na današnji dan, ali i inače, skrenuti pozornost svim mjerodavnim institucijama koje skrbe o bolesnicima da prema bolesnicima postupaju na stručan i odgovoran način.

Prije obilaska, u prisutnosti medija, održan je kratki sastanak u Uredu ravnatelja Klinike dr. Gorana Roića, na kojemu je spomenut problem parkiranja s kojim se susreću roditelji kada svoju djecu dovode u Kliniku. Tom je prilikom dogovoreno da Grad Klinici ustupi 20-ak besplatnih parkirnih mjesta za pacijente, a radi tehničkih detalja ugovoren je i sastanak predstavnika Klinike s odgovornim ljudima iz gradske uprave.


Gradske vijesti - 2010.