clanak False

Gradonačelnik s predstavnicima Radija 101_priopćenje

Gradonačelnik Milan Bandić primio je predsjednika Uprave Radija 101 Dragu Perića i direktora programa Igora Tomljanovića s kojima je razgovarao o aktualnoj situaciji i problemima u kojima se trenutno nalazi popularna Stojedinica.
02.02.2010.


Danas, 2. veljače, u zgradi Gradske uprave, gradonačelnik Milan Bandić primio je predsjednika Uprave Radija 101 Dragu Perića i direktora programa Igora Tomljanovića.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj situaciji i problemima u kojima se trenutno nalazi popularna Stojedinica. Gradonačelnik Bandić izrazio je spremnost da Gradska uprava, na različite načine, pomogne Radiju 101 kako bi prevladao postojeće financijske poteškoće. 

Zbog Zagrepčana i svih onih do kojih dopire frekvencija i dobre vibracije Stojedinice, naglasio je Bandić, Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen! 

U tom kontekstu također je dogovoreno, da će gradonačelnik Grada Zagreba biti i pokrovitelj koncerta za pomoć Radiju 101 koji se planira krajem veljače u zagrebačkoj Areni. Na tom velikom koncertu podrške očekuju se nastupi vodećih hrvatskih bendova. 

Na taj će način i Grad Zagreb i svi slušatelji pomoći kultnoj Stojedinici da smanji dugove i prevlada aktualnu krizu.


Gradske vijesti - 2010.