clanak False

Izaslanstvo Hrvatskog Rotary saveza „Distrikt 1913“ kod gradonačelnika

09.03.2020.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u zgradi Gradske uprave izaslanstvo humanitarne udruge Rotary District 1913, predvođeno guvernerom Danijelom Jozićem.

Gosti su gradonačelniku i njegovim suradnicima predstavili projekt „Dani otvorenih vrata Rotarya“ koji bi se trebao održati krajem lipnja u parku Zrinjevac.

Guverner Jozić je objasnio da je riječ o cjelodnevnom događanju na kojem bi rotaryanci iz svih dijelova Hrvatske, u direktnoj komunikaciji s građanima i medijima, predstavili djelovanje ove najveće humanitarne udruge na svijetu te dosadašnja postignuća. „Ideja je da svaki Rotary klub u Hrvatskoj, njih 62, na štandovima predstavi svoje članove, aktivnosti i prioritete kako bi se posjetitelji upoznali s Rotary zajednicom u Hrvatskoj te da Dan otvorenih vrata postane tradicionalno događanje“.  

„Postoji duga suradnja između pojedinih Rotary klubova i Grada Zagreba te smatramo da je Dan otvorenih vrata hvalevrijedan projekt koji će približiti rad ove humanitarne organizacije široj javnosti. Podržavamo inicijativu te ćemo se, sukladno mogućnostima, uključiti u logistiku manifestacije, pomoći pri organizaciji i ishođenju potrebnih dozvola.“ rekao je savjetnik gradonačelnika Tedi Lušetić.

Gradske vijesti - 2020.