clanak False

Novi prostori Službe za školsku i sveučilišnu medicinu

U društvu specijalistice za školsku medicinu dr. Sanje Šarac, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je otvorio novouređeni prostor Službe za školsku i sveučilišnu medicinu ZZJZ Dr. Andrija Štampar.
08.04.2010.


U društvu specijalistice za školsku medicinu dr. Sanje Šarac, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je otvorio novouređeni prostor Službe za školsku i sveučilišnu medicinu Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar

Ravnatelj Zavoda dr. Tihomir Majić zahvalio je Gradu Zagrebu i gradonačelniku na prostoru u kojemu će učenici deset osnovnih i četiri srednje škole gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava obavljati sistematske i kontrolne preglede, preglede za prijem u studentski dom, preglede za upis u školu te koristiti druge usluge Službe.

Kako se moglo čuti, prostor veličine 83m², sastoji se od dvije ordinacije i arhive školske medicine Grada Zagreba, čime se oslobodio dosadašnji prostor Službe u OŠ Ivana Mažuranića.

Nova služba u Aleji Lipa počela je s radom još prije tri tjedna, a prvi su im pacijenti bili mališani koji se ove godine upisuju u prvi razred osnove škole.


Gradske vijesti - 2010.