clanak False

22.obljetnica Jedinice za posebne namjene MUP-a Rakitje i 1. gardijske brigade Tigrovi

05.11.2012.


U povodu 22. obljetnice osnutka Jedinice za posebne namjene MUP-a RH Rakitje i 1. gardijske brigade Tigrovi, izaslanstvo Grada Zagreba predvođeno gradonačelnikom Milanom Bandićem položilo je vijenac i zapalilo svijeću u spomen na poginule branitelje kod spomenika u vojarni Vitez Damir Martić u Rakitju.

U okviru svečanosti, gradonačelnik Bandić dobio je Zahvalnicu za svesrdnu podršku i pomoć oko izgradnje prve faze Spomen-doma Tigrovi, koju mu je uručio predsjednik Udruge Tigar 90./91. Rakitje Zdravko Andabak.

Izrazivši nadu da će uz potporu svih relevantnih institucija Spomen dom u krugu vojarne biti dovršen iduće godine, gradonačelnik je naglasio da će Grad i dalje svesrdno podupirati taj projekt.

Osim zagrebačkog izaslanstva u kojemu su uz gradonačelnika Bandića bili pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, te koordinator Odjela za branitelje Miodrag Demo, vijence su položila i izaslanstva grada Svete Nedjelje, na čelu s gradonačelnikom Dragom Prahinom te Udruge Tigar 1990./91. Rakitje.


Gradske vijesti - 2012.