clanak False

Darovi za korisnike Udruge OZANA

20.12.2012.

 

U veseloj atmosferi, uz zvukove gitare i pjesmu, u novouređenom prostoru, koji je Grad Zagreb adaptirao i prije mjesec dana dodijelio za potrebe Udruge OZANA, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podijelio je danas božićne darove korisnicima programa i usluga Udruge sa socijalno-humanitarnim ciljevima (OZANA). 

Uz sav svoj natrpani raspored gradonačelnik Bandić uvijek nađe vremena nas, rekla je ravnateljica Centra Ozana, Vjera Lukavečki, zahvalivši gradonačelniku na kontinuiranoj potpori i razmijevanju za njihov rad. 

Pomagati onima koji nemaju, te omogućiti što je moguće ugodniji život osobama s invaliditeteom, pitanje je morala i krćanskog svjetonazora, kazao je gradonačelnik podsjetivši da ova Gradska uprava s njim na čelu nikad nije, niti će zaboraviti potrebite. 

Udruga 'Ozana' osnovana je 1991., s temeljnim ciljem da djeci predškolske dobi s teškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom te intelektualnim teškoćama, osigura ostvarivanje odgovarajućih, njihovim potrebama i mogućnostima prilagođenih, programa njege, odgoja, naobrazbe, zdravstvene i socijalne skrbi te radno terapijskih aktivnosti. 


Vezani tekstovi:Novi prostor Udruzi Ozana


Gradske vijesti - 2012.