clanak False

45. obljetnica Hrvatskog saveza udruga invalida rada

10.10.2012.

Na poziv predsjednika Hrvatskog saveza udruga invalida rada Josipa Petrača, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je u hotelu Holiday svečanoj Akademiji u povodu 45. godina rada i djelovanja Saveza. U obraćanju brojnim uzvanicima, gradonačelnik je slavljenicima zaželio uspjeh u budućem radu te naglasio da ima još mnogo toga što Grad i Savez zajednički trebaju napraviti za bolje uvjete života i izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom.

Uz zahvalu na kontinuiranoj podršci Grada, predsjednik Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske Zorislav Bobuš uručio je gradonačelniku Bandiću plaketu, naglasivši da je Zagreb jedan od najprisupačnijih gradova za osobe s invaliditetom u Europi zahvaljujući naporima i razumijevanju gradskih službi i gradonačelnika te dobroj suradnji s predstavnicima osoba s invaliditetom.

Svečanoj Akademiji prisustvovala je i pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slošnjak, izaslanica Predsjednika RH Vesna Škulić, te predstavnici Zveza delovnih invalidov Slovenije, Centra za rehabilitaciju Zagreb i Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.


Gradske vijesti - 2012.