clanak False

Gradonačelnik primio predsjednika Europskog pokreta BiH

26.09.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi Predraga Praštala, predsjednika Europskog pokreta Bosne i Hercegovine u povodu obilježavanja Dana i mjeseci Europe u BiH 2017., koji će se održati 2. listopada u Travniku.

Nakon sastanka je Predrag Praštalo naglasio da je na prijedlog rukovodstva organizacije za nositelja priznanja Ličnost godine regiona za 2017. predložen gradonačelnik Milan Bandić koji je, kako je istaknuo, jedinstven slučaj budući da je već šesti mandat zaredom gradonačelnik glavnog grada Hrvatska, kojega uspješno i funkcionalno vodi i od kojeg je napravio europsku i svjetsku metropolu. Predsjednik Europskog pokreta BiH također je zahvalio gradonačelniku na dobroj suradnji i podršci.

Želja nam je da nam Zagreb i Hrvatska budu partneri na putu prema Europi, dodao je Predrag Praštalo te je napomenuo da je na sastanku, također, dogovorena razmjena posjeta zagrebačkog izaslanstva i bosanskohercegovačkih općina, kao i podrška novomu projektu kojim Europski pokret BiH želi biti potpora društvu u procesu pridruživanja Europskoj uniji. 
 

Gradske vijesti - 2017.