clanak False

Početak radova uređenja nogometnog igrališta NK Kašina i uređenja SRC Grana-Klaka

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jutros je obišao nogometno igralište NK Kašina  i  ŠRC Grana - Klaka.
07.09.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jutros je obišao nogometno igralište NK Kašina na kojem započinju radovi na drenaži igrališta, postavljanju umjetne trave i zamjeni devastirane ograde na površini od 6 350 kvadrata.

Prije tri godine smo uredili igralište u Žeravincu i sada smo na zahtjev stanovnika Kašine odlučili urediti i ovo nogometno igralište za 200-tinjak djece koja ovdje svakodnevno treniraju, rekao je gradonačelnik Bandić.

Za završetak radova čija je vrijednost oko tri milijuna kuna rok je tri mjeseca.


Početak radova na ŠRC Klaka

Nakon otvorenju radova na igralištu u Kašini, gradonačelnik Bandić je prisustvovao i otvaranju radova na uređenju igrališta i pratećih objekata na ŠRC Grana – Klaka.

Kako se čulo, ovo je prva faza radova na površini od 69 000 kvadrata kojima će se  rekonstruirati nogometni teren te dva odbojkaška i jedno rukometno igralište. Obnovit će se javna rasvjeta, pomoćne prostorije i okolne pristupne staze do sportskih terena. Očekivani rok za izvedbu ove faze je šest mjeseci, a vrijednost radova je nešto manja od 10 milijuna kuna.

Uz ispriku stanovnicima što su dugo čekali na uređenje sportskog centra, gradonačelnik Bandić je istaknuo kako je i dugoočekivani bazen u fazi projektiranja te je najavio da će za mjesec dana početi i radovi na sanaciji nogometnoga igrališta u Pionircu – Gradu Mladih.


Gradske vijesti - 2016.