clanak False

Posjeta i darivanje korisnika Doma za starije Park

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom tradicionalno organizira darivanje korisnika domova za starije osobe čiji je osnivač.

15.12.2015.

Kao i prijašnjih godina, ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić posjetio je, sa suradnicima, korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Park i predao im prigodne poklone. Nastavak je to tradicije darivanja i podrške koje Grad Zagreb pruža svojim starijim sugrađanima.

Uz pjesmu domskog zbora Parkovci, zagrebački je gradonačelnik korisnicima doma, njihovim obiteljima i svim radnicima doma zaželio sretan Božić i puno zdravlja i sreće u nadolazećoj 2016. godini. Naglasivši kako je ova topla gesta način da uljepšamo blagdane, gradonačelnik je zaključio da i nadalje moramo pružati skrb i njegu kakvu najmudrija zagrebačka generacija zaslužuje.

Ravnateljica Doma Irena Vadlja zahvalila je gradonačelniku na već tradicionalnoj posjeti, izrazivši želju da se iduće godine terasa Doma uredi u stilu glavnog zagrebačkog trga, kako bi božićni ugođaj približili svima koji nisu u mogućnosti posjetiti najljepši advent u Europi.

Prigodnim programom, kojega su upotpunile recitacije djece iz 1. Katoličke osnovne škole, nastavlja se dvodnevno darivanje korisnika zagrebačkih domova za starije i nemoćne osobe u organizaciji Grada Zagreba i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.     
 

Gradske vijesti - 2015.