clanak False

Predstavnici udruga Kontra i Iskorak kod gradonačelnika

28.09.2012.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima sastao se danas s predstavnicima udruga Iskorak i Kontra koji su ga upoznali s pripremama za godišnju konferenciju ILGA Europe koja će se održati u Zagrebu u listopadu sljedeće godine. Zagreb je izabran da bude grad domaćin u konkurenciji s Kopenhagenom, a Konferencija će, najavili su gosti, okupiti oko 350 aktivista iz cijele Europe, te predstavnike drugih organizacija i europskih insitucija.
 
Na sastanku u Gradskoj upravi dogovoreno je da će Grad pružiti potrebnu logistiku za organizaciju Konferencije koju organiziraju udruge Iskorak i Kontra, a koje će do tada otvoriti i prostore Društveno – kulturog centra u Petrinjskoj ulici koje su dobile od Grada na privremeno korištenje. 

U ime udruga Kontra i Iskorak na sastanku u Gradskoj upravi bili su Sanja Juras, Sanda Brumen i Zoran Dominković,, a osim gradonačelnika, u ime Grada, prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičć Vukičević, posebni viši savjetnici gradoanačelnika Biserka Bucković, Zdravko Čokić i Željko Horvat, te zamjenik šefa kabineta Robert Ljutić.


Gradske vijesti - 2012.