clanak False

Prijem maturanata VII gimnazije

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas učenika 4d razreda VII. Gimnazije Luku Ignaca i njegove kolege iz razreda i razrednicu Vlatku Kuhar. 
17.05.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi učenika 4d razreda VII. Gimnazije Luku Ignaca, njegove kolege iz razreda i razrednicu Vlatku Kuhar.

Kako se čulo, Luka je tijekom obrazovanja postigao iznimne rezultate i uspjeh u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima te je uključen u brojne humanitarne programe, a dobitnik je i pune stipendije Vera fondacije na američkom Depauw sveučilištu.

Luka se zahvalio gradonačelniku na prijemu te Gradu Zagrebu koji im je omogućio školovanje i na taj način mu pomogao  da dođe do svog konačnog cilja – stipendije za četverogodišnji studij na Fakultetu političkih znanosti i međunarodnih odnosa na prestižnom fakultetu u Americi.  Smatram da je Zagreb pravi primjer kako učenici mogu napredovati,rekao je Luka te nadodao kako su mu velika potpora i pomoć bili kolege i njegova  razrednica.

Iznimno sam ponosna na uspjehe svojih učenika koji su svojim trudom i radom tijekom svih ovih godina ostvarili velike uspjehe, rekla je razrednica 4d razreda Vlatka Kuhar. Uz odličnog Luku, ovom prilikom moram pohvaliti i Zvonimira Mlinarića koji će ove godine sudjelovati na 48. Međunarodnoj olimpijadi iz kemije, a koja će se održati u Gruziji.

Čestitavši Igoru i Zvonimiru na velikim uspjesima koje su ostvarili kroz školovanje, gradonačelnik Bandić istaknuo je kako će upravo na tom tragu razrednica Kuhar koja je uvelike zaslužna za rezultate dobiti Medalju Grada Zagreba.

 

Gradske vijesti - 2016.