clanak False

Prijem za gospodina Rasima Mašića

07.08.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu sa zamjenicom Oliverom Majić i suradnicima iz nadležnih Gradskih ureda, primio je danas u zgradi Gradske uprave gospodina Rasima Mašića, samohranog oca 13-ero djece koji je gluhonijem. Otac se, zajedno s njegovom 19. godišnjom kćerkom Giulietom, brine o 10-ero maloljetne djece i od gradonačelnika je zatražio pomoć oko zbrinjavanja njegove obitelji.

Sastanku su nazočili i Neđatin Kamberovski, zamjenik predsjednika Vijeća romske nacionalne zajednice grada Zagreba, Karolina Miljak, nacionalna ravnateljica za pastoral Roma HBK i Ema Vukov, zamjenica ravnateljice Centra za socijalnu skrb – podružnica Pešćenica.

U izjavi nakon sastanka zamjenik predsjednika Vijeća romske nacionalne zajednica grada Zagreba Nađetin Kamberovski se zahvalio gradonačelniku i njegovim suradnicima na podršci i razumijevanju.

Grad Zagreb i gradonačelnik Bandić, kao i uvijek, nastoje promptno reagirati, posebno u ovakvoj situaciji u kojoj gluhonijemi otac skrbi za mnogobrojnu djecu. Danas je dogovoreno da će Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, pomoći pri nalaženju obiteljske kuće s okućnicom za obitelj Mašić, budući da je teško naći stan s adekvatnom kvadraturom za njihove potrebe – rekla je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić. 

Gradske vijesti - 2017.