clanak False

Delegacija Grada Zaprešića kod gradonačelnika Bandića

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je delegaciju Grada Zaprešića predvođenu gradonačelnikom Željkom Turkom.
15.03.2016.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je delegaciju Grada Zaprešića predvođenu gradonačelnikom Željkom Turkom. Na sastanku u povijesnoj palači Dverce potvrđena je daljnja suradnja dvaju susjednih gradova, s naglaskom na odličnu prometnu povezanost javnim prijevozom ZET-a te kvalitetnu knjižničnu djelatnost kroz rad Knjižnica Grada Zagreba, a bilo je riječi i o suradnji na području zdravstva.

Zahvalivši svome kolegi na svemu što Grad Zagreb čini za Zaprešić, gradonačelnik Turk izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom dvaju gradova te dodao kako se nada da će i u budućim projektima imati potporu glavnog hrvatskog grada. Gradonačelnik Bandić zaključio je kako je dužnost Zagreba, kao hrvatske metropole, davati potporu gradovima u svome okruženju, a sa jakim partnerima i Zagreb će biti uspješniji.

Uz zagrebačkog gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum i ravnatelj Kliničke bolnice Sv. Duh Mladen Bušić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, ravnateljica Knjižnica Grada Zagreba Davorka Bastić te Ljuba Žgela, direktorica Holdingove podružnice ZET i voditelj Kabineta gradonačelnika Stipo Zeba. Delegaciju Grada Zaprešića, uz gradonačelnika, činili su zamjenik Alan Labus i pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Marina Jaman.
 

Gradske vijesti - 2016.