clanak False

Direktorica festivala 'Pink Day' kod gradonačelnika

Nakon vrlo uspješnog četvrtog izdanja Međunarodnog festivala Pink Day Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić primio je Sanju Muzaferiju, direktoricu Festivala.
06.04.2016.

Nakon vrlo uspješnog četvrtog izdanja Međunarodnog festivala Pink Day Zagreb, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima primio je u Gradskoj upravi Sanju Muzaferiju  direktoricu Festivala i predsjednicu Udruge WOW koja mu je predstavila ambiciozne planove za nadolazeću, jubilarnu obljetnicu u čemu je dobila njegovu punu potporu.
 

Kako se čulo, u suradnji s Gradom i s Turističkom zajednicom Grada Zagreba ovaj etablirani projekt dobit će zasluženo mjesto u Zagrebu kako bi u konačnici prerastao u još jedan prepoznatljivi zagrebački brend. S porukom ljubavi, optimizma i dobrih vibracija, jer Ružičasti dan neizostavno nosi i humanitarni aspekt, ova manifestacija svakako će oplemeniti turističku ponudu Zagreba i pozicionirati ga na svjetskoj eno gastro karti.
 

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovale pročelnica Ureda za gospodarstvo Mirka Jozić, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld i pomoćnica pročelnika za poljoprivredu Biserka Petošić.
 


Gradske vijesti - 2016.