clanak False

Kongres samozaposlenih poduzetnica Hrvatske

Na otvorenju 1. Kongresa samozaposlenih poduzetnica Hrvatske u Almeria centru prisustvovao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
 
08.03.2016.
Na otvorenju 1. Kongresa samozaposlenih poduzetnica Hrvatske u prostorima Almeria centra koji je okupio više od 200 sudionica iz cijele Hrvatske  prisustvovao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Kongres se održava u organizaciji  Virtualnog  ženskog  poduzetničkog centra u suradnji s Razvojnom agencijom Zagreb, Tehnološkim parkom Zagreb i Plavim uredom, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i potporu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Prvi virtualni poduzetnički ženski centar je jedinstvena poslovna i start up platforma koja je počela sa radom 1.siječnja ove godine, a s ciljem umrežavanja i povezivanja žena, te s ciljem tehnoloških inovacija  u području ženskog poduzetništva i ohrabrivanja žena na veći poduzetnički angažman kako u vlastitom biznisu tako i u hrvatskom gospodarstvu naglasila je voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić.

Zahvalivši na potpori svim Institucijama, u prvom redu Gradu Zagrebu,  voditeljica Centra Dropulić  istaknula je da se nada da će za koju godinu biti i domaćini 1. Kongresa poduzetnica Europske unije.

Čestitavši svim damama Dan žena, gradonačelnik Bandić rekao je da je ovo odličan dan za Kongres, te nadodao da ženama treba dati priliku u poduzetništvu jer upravo su one kako u životu tako i u poduzetništvu dosljednije i ustrajnije, a to je najkraći put do uspjeha.


Gradske vijesti - 2016.