clanak False

Ljetovanje djece u organizaciji Grada Zagreba

Lijepo vrijeme i dobru zabavu zaželio je gradonačelnik Milan Bandić djeci koja su, u organizaciji Grada Zagreba, danas krenula na besplatno sedmodnevno ljetovanje.
01.08.2016.

Lijepo vrijeme i dobru zabavu zaželio je gradonačelnik Milan Bandić djeci koja su, u organizaciji Grada Zagreba, danas krenula na besplatno sedmodnevno ljetovanje u Veli Lošinj, Novi Vinodolski i Skradin. Tamo ih, osim pune pansionske usluge, 24-satnog pedagoškog nadzora i zdravstvene skrbi, očekuju i brojni obrazovni, kulturno-zabavni i sportsko-rekreacijski sadržaji.
Ovo je dugogodišnja praksa kako bi i djeca koja inače ne bi mogla ići na ljetovanje, uživala u barem tjedan dana morskih radosti, rekao je gradonačelnik, izrazivši zadovoljstvo što Grad omogućuje ljetovanje i djeci iz krajeva koje su pogodile nedaće.

Djeca iz obitelji slabijeg socijalnog statusa, njih 40, ljetovat će u odmaralištu Zlatokrila u Velom Lošinju, treća grupa od 80 djece branitelja narednih će sedam dana provesti u Novom Vinodolskom, a 45-ero djece iz Općine Gunja krenula su na ljetovanje u Skradin.

U popodnevnim satima, gradonačelnik Bandić ispratit će na ljetovanje u Novom Vinodolskom i 100 osoba s invaliditetom – članove udruga za osobe s invaliditetom i ustanova koje djeluju u korist osoba s invaliditetom.

 

Gradske vijesti - 2016.