clanak False

Novi strojevi za podružnicu Zagrebačke ceste

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je preuzimanju novonabavljenih strojeva, tri finišera i pet valjaka za rad Holdingove podružnice – Zagrebačkih cesta.01.08.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je jutros u bazi Zagrebačkih cesta preuzimanju novonabavljenih strojeva, tri finišera i pet valjaka za rad Holdingove podružnice – Zagrebačkih cesta.

Budući da se dnevno radi 12 do 16 sati, a strojevi imaju svoj vijek trajanja, moramo obnavljati mehanizaciju kako bi mogli još bolje obavljati zadatke,rekao je gradonačelnik Bandić.

Zahvaljujući podršci gradonačelnika, Gradskim uredima i Holdingu u prigodi smo obnoviti jednim djelom naš strojni park. Danas smo zaprimili tri nova finišera i pet valjaka  ukupne vrijednosti oko  6 milijuna i 700 tisuća kuna, rekao je voditelj podružnice Zagrebačkih cesta Ante Todorić. Osim što prekrasno izgledaju,  strojevi su i visoko sofisticirani. Omogućit će nam da još kvalitetnije i bolje ugrađujemo asfalte i da to bude na svjetskim i europskim nivoima. Ne mislimo ovdje stati, planiramo i dalje obnavljati  strojni park dodao je voditelj  Zagrebačkih cesta. U postupku je nabave još jedna labudica,  cisterna za gorivo, dva  unimoga, tri kombinirki i nova freza, a sljedeće godine planiramo obnoviti i vozni park.

Gradske vijesti - 2016.