clanak False

Otvorenje križanja i autobusnog terminala u GČ Podsused - Vrapče

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika pustio je u promet raskrižja i autobusni terminal u Vrapču.  
27.06.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, pustio je u promet rekonstruirano raskrižje Ilica – Aleja Bologna – ulica Majke Terezije i autobusni terminal ZET-a, kao i križanje Bolnička ulica – Vrapčanska aleja – ulica Majke Terezije. Riječ je o projektu sanacije, asfaltiranja i postavljanja prometne signalizacije, vrijednom gotovo 11 milijuna kuna.

Ovdje se zadnjih mjesec i pol intenzivno radilo na tome da u roku završimo s radovima na uređenju tri raskrižja koja će uvelike smanjiti gužve u ovom dijelu grada, rekao ja gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zaključivši kako će se u naredna dva dana sanirati manji nedostaci.

Pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje Dinko Bilić naglasio je kako je kolnik u Aleji Bologna, u zoni raskrižja, proširen za dodatni lijevi trak iz pravca zapada te dodao da je postojeće autobusno stajalište uređeno s četiri perona i 25 parkirnih mjesta.  

Predsjednik GČ Podsused - Vrapče Dubravko Peroš zahvalio je gradonačelniku na ovom rješenju koji će, istaknuo je, značiti puno za bolju protočnost prometa u ovom dijelu Grada.
 

Gradske vijesti - 2016.