clanak False

Posjet obitelji Karamatić

Saznavši za teške životne uvjete u kojem se našla obitelj Karamatić gradonačelnik Bandić otišao je na lice mjesta kako bi vidio kako pomoći sugrađanima u nevolji.
19.01.2017.
Nakon što je saznao za teške životne uvjete obitelji gospodina Ilije Karamatića koji sa suprugom i dvoje malodobne djece živi u zagrebačkoj Kustošiji, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je otišao na lice mjesta kako bi se uvjerio u stvarno stanje stvari te  pomogao sugrađanima u nevolji

Ova obitelj ispunjava sve uvjete da mimo reda dobije stan od Grada poštivajući proceduru, rekao je gradonačelnik i dogovorio, a što je obitelj i prihvatila, da se do kraja mjeseca presele u stan od 58 km² u Sopnici Jelkovcu, gdje će imati krov nad glavom i topli obrok dok će djeca pohađati tamošnji vrtić, odnosno školu. Nakon toga će se, ovisno o zakonskim mogućnostima i proceduri, vidjeti kakve su mogućnosti za trajno rješenje.

Još jednom hvala svima, hvala medijima što  su ukazali na problem i što su nas upozorili na  situaciju u kojoj su se naši sugrađani našli te što smo mogli nešto napraviti za njih!, na kraju je dodao gradonačelnik Bandić.
 

Gradske vijesti - 2017.