clanak False

Predstavljen program jedanaeste Noći kazališta

12.11.2019.
Manifestacija Noć kazališta  ove će se godine održati  u subotu,  16. studenoga u više od 50 mjesta u Hrvatskoj. Program ovogodišnje manifestacije predstavljen je na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak, 11. studenoga u Palači Dverce u Zagrebu.

Manifestaciju je u ime organizatora, Narodnog sveučilišta Dubrava, predstavila Sandra Banić Naumovski, koordinatorica Noći kazališta. Svoje programe prezentirali su, s temom šireg značaja održavanja manifestacije za podizanje vidljivosti, razvoj kazališne djelatnosti te razvoj publike u svojim lokalnim zajednicama i šire: Elizabeta Vrbančić, voditeljica marketinga Glumačke družine Histrion iz Zagreba, Zvonimir Karlik, načelnik Općine Dragalić, Sanja Prijatelj, ravnateljica POU Vrbovec, Mirjana Grgurović, umjetnička voditeljica Kazališta Besa, Vis.

Noć kazališta i ove godine potvrđuje svoj status najvećeg kazališnog festivala u našoj zemlji koji je ujedno i dio Europske noći kazališta u kojem sudjeluju mnoge zemlje EU-a. Svečano otvaranje najavljeno je za 16.11. u 18.30 sati i održat će se u Dječjem kazalištu Dubrava, Zagreb, Cerska 1 a prenosit će se izravno preko službene Facebook stranice Noć kazališta.

Više informacija o programu na poveznici ovdje.

Aktualno