clanak False

Predstavnici malonogometnog kluba Futsal Dinamo kod gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u, Gradskoj upravi, predstavnike malonogometnog kluba Futsal Dinamo.
03.03.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je, u Gradskoj upravi predstavnike malonogometnog kluba Futsal Dinamo, koji su mu predstavili svoj program i projekte, kao i problem oko dobivanja prostora za odigravanje budućih utakmica Kluba.

U izjavama nakon sastanka, predsjednik kluba Futsal Dinamo Matija Đulvat zahvalio je gradonačelniku Bandiću na razumijevanju, izjavivši kako vjeruje da će se sljedeće utakmice igrati u Domu sportova.

Kako se čulo, sutra će se također sastati predstavnici Grada i malonogometnog kluba kako bi dogovorili detalje buduće suradnje, odnosno potporu Grada Zagreba klubu Futsal Dinamo. Budućnost Kluba je osigurana i nadam se da će uz adekvatan prostor za igranje nastaviti s odličnim rezultatima, rekao je Marinko Tomić, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba.

Uz zagrebačkog gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i glavni tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović.

Gradske vijesti - 2016.