clanak False

Predstavnici udruge Bambi Kids kod gradonačelnika

30.10.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u zgradi Gradske uprave predsjednicu sportske udruge Bambi Kids Slobodanku Tintor i sedam djevojčica koje su osvojile medalje na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u fit kid-u u Pančevu.

Zahvalivši gradonačelniku i njegovim suradnicima na prijemu, predsjednica Tintor je istaknula da Klub broji preko 150 članova te da se sedam najboljih vratilo sa Svjetskog prvenstva s četiri zlata, dva srebra i jednom broncom, što predstavlja izuzetan uspjeh. Putovali smo diljem Europe i prošli kroz teške kvalifikacije  kako bismo ostvarili ovaj uspjeh, ali kruna svega će biti domaćinstvo Europskog prvenstva 2018. u Zagrebu. Prvenstvo će se održati u tri dana u Areni Zagreb, očekuje se sudjelovanje preko 40 zemalja, rekla je.

Gradonačelnik je čestitao mladim plesačicama na uspjesima te je sa zadovoljstvom prihvatio pokroviteljstvo nad Europskim prvenstvom iduće godine u Areni.

Posebno nas raduje što ćemo ugostiti oko 10 tisuća mladih plesačica što će pozitivno djelovati i na sport i na turizam u Zagrebu. Također smo razmotrili mogućnost da Zagreb bude domaćin i Svjetskog prvenstva u 2019., a ako dobije domaćinstvo, gradonačelnik će također biti pokrovitelj, najavio je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.   

Gradske vijesti - 2017.