clanak False

Prijem predstavnika Hrvatskog debatnog društva

Gradonačelnik Milan Bandić je u Gradskoj upravi primio predstavnike Hrvatskoga debatnog društva i reprezentacije u srednjoškolskoj debati.
22.03.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić je u Gradskoj upravi primio predstavnike Hrvatskoga debatnog društva i reprezentacije u srednjoškolskoj debati, a predvodili su ih trenerica Anastazija Stupar i predsjednik Bojan Marjanović.

Nakon što im je poželio puno sreće na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Indoneziji u kolovozu ove godine, gradonačelnik je naglasio da će i nadalje imati podršku Grada.

Nakon što je gradonačelniku zahvalio na kontinuiranoj podršci i prijemu, predsjednik Marjanović ga je informirao o dosadašnjem uspjehu i o programu Hrvatskoga debatnog društva, a koje  djeluje u 39 škola i 4 fakulteta u Zagrebu.

Kako se čulo, Zagreb će pod pokroviteljstvom gradonačelnika Bandića 2018. biti domaćin Svjetskoga debatnog prvenstva na kome će debatirati oko 600 sudionika iz 65 zemalja,.

Također, gosti su gradonačelnika informirali kako im zbog kontinuiranog porasta interesa zagrebačkih školaraca za uključenje u program Hrvatskoga debatnog društva manjka  prostora za redovite aktivnosti. Gradonačelnik im je obećao pomoći kako bi taj problem riješili.
 

Gradske vijesti - 2017.