clanak False

Zagrebački forum o urbanoj sigurnosti

19.05.2017.
Na II. zagrebačkom forumu o urbanoj sigurnosti 2017., gradonačelnik Milan Bandić primio je zahvalnicu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

“U proteklih deset godina HUMS nikada nije primio pomoć od državnih institucija. Sve naše aktivnosti financiramo vlastitim sredstvima. No moram istaknuti da smo potporu uvijek dobili od  gradonačelnika Milana Bandića.  Iza nas su brojni forumi koje organiziramo na otvorenoj platformi bez kotizacija, a koji su barem korak doprinijeli izgradnji sigurnijih zajednica. Ali, nikada ih ne bi mogli organizirati bez pomoći Grada Zagreba. Upravni odbor HUMS-a,  jednoglasno je donio odluka da za osobni doprinos u razvoju HUMS-a  odamo priznanje gospodinu Bandiću”, rekao je Alen Ostojić, predsjednik HUMS-a.

Primajući priznanje uz riječi zahvale,  gradonačelnik je istaknuo da je HUMS prijatelj Grada Zagreba. “U lipnju krećemo sa izradom Strategije urbane sigurnosti 2017.-2021., očekujem da HUMS sa svojim stručnjacima da veliki doprinos u njenoj izradi”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

izvor: http://www.svijetsigurnosti.com/bandicu-primio-zahvalnicu-hums-a/

Gradske vijesti - 2017.