clanak False

Koncert etno skupine Jamaya na Ljetu na Savi

11.07.2019.
Manifestacija „Ljeto na Savi“ u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 21 sat, ugostit će mlade glazbenike, članove etno skupine Jamaya iz Izraela kod Mosta slobode na sjevernoj strani Save (lokacija B).

Njihova glazba prekrasna je kombinacija utjecaja istoka i zapada, a bend donosi nastup pun energije s pjesmama na hebrejskom, arapskom i engleskom jeziku. Članovi grupe studirali su u izraelskoj školi džeza „Rimon“ i tijekom vremena koje su proveli stvarajući svoje originalne glazbene materijale kombinirali su moderne žanrove s izvornom glazbom svoje domovine.

U 2016. Jamaya je izdala prvi album pod nazivom “Jednostavan život“ i s njime je nastupala širom Izraela. Nakon uspješnih turneja prošle godine po Velikoj Britaniji i Indiji, Jamaya započinje turneju s novim albumom koji izlazi ove godine.

Koncert na Savi, drugi je u nizu koncerata ove grupe u Zagrebu, a nakon nastupa na pozornici uz Most slobode, ovaj izraelski bend Zagrepčani i gosti moći će još jednom poslušati i u četvrtak, 12. srpnja u 18 sati na Strossmayerovom trgu.

Ulaz na koncerte je slobodan.

Informacije o koncertima možete pronaći ovdje

Aktualno