clanak False

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara - "I reći ću vam samo još jednu stvar, zapamtite Vukovar"

Gradonačelnik Milan Bandić zapalio je svijeću u spomen na žrtvu grada Vukovara kod križanja Ulice grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice.
17.11.2015.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara


U povodu obilježavanja obljetnice pada Vukovara, gradonačelnik Milan Bandić zapalio je svijeću u spomen na žrtvu grada Vukovara kod križanja Ulice grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice.

Prije paljenja svijeća gradonačelnik je prisustvovao i tradicionalnom programu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara - I reći ću vam samo još jednu stvar, zapamtite Vukovar koji, i ove godine, organizira Klub veterana 148. brigade Hrvatske vojske, u suradnji s udrugama i klubovima iz Domovinskog rata.


Neposredno prije tradicionalnog obilježavanja obljetnice pada Vukovara zagrebačko izaslanstvo položilo je vijenac na Trgu hrvatskih branitelje Domovinskog rata u Hrvatskom Leskovcu.
Vijence u spomen na sve poginule branitelje i stradalnike Domovinskog rata iz Hrvatskog Leskovca položilo je i izaslanstvo MO Hrvatski Leskovac te predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata.
 

Gradske vijesti - 2015.