clanak False

Posjet djeci iz Sarajeva

Gradonačelnik Milan Bandić posjetio je školarce iz Sarajeva koji se nalaze na sedmodnevnome ljetovanju u Domu Crvenog križa u Novome Vinodolskom.
31.07.2015.
Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu pomoćnika gradonačelnika Grada Sarajeva Ramiza Kadića, posjetio je školarce iz Sarajeva, stipendiste Fonda za školovanje djece boraca, poginulih boraca i poginulih civila-žrtava rata Ikre, koji se nalaze na sedmodnevnome ljetovanju u Domu Crvenog križa u Novome Vinodolskom.

Ljetovanje ove djece iz Sarajeva ima jednu svrhu i to da širi prijateljstvo između naših dvaju gradova i naših dviju zemalja. Kad jednoga dana odemo, ova će mladost nastaviti istim putom  - naglasio je gradonačelnik, zaželjevši stipendistima dobar provod te da se u Novome Vinodolskom osjećaju jednako ugodno kako se i on sam osjeća među Sarajlijama.

Ovo je još jedan u nizu zajedničkih projekata dvaju prijateljskih gradova, drugu godinu za redom 110-ero djece ljetuje na ovome predivnom odmaralištu zahvaljujući Zagrebu i Zagrepčanima - rekao je Ramiz Kadić te je dodao da će se ova suradnja nastaviti i narednih godina.

Ovom su prigodom djeca priredila gostima dobrodošlicu uz ples i pjesme o Zagrebu i Sarajevu.

Gradske vijesti - 2015.