clanak False

Sastanak na temu projekata u Hrvatskom Leskovcu

Gradonačelnik Milan Bandić održao je redovni radni sastanak u Hrvatskom Leskovcu na temu planiranih infrastrukturnih projekata. 
12.10.2015.

U prostorijama Nogometnog kluba Hrvatski Leskovac, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima održao je redoviti radni sastanak na temu planiranih infrastrukturnih projekata u tom dijelu grada. Projekti uključuju izgradnju mreže vodoopskrbe i odvodnje, plinofikaciju naselja, izgradnju osnovne škole i uređenje nogometnog igrališta.

Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako se aktivnosti na predviđenim projektima odvijaju prema ranije utvrđenim terminima, naglasivši kako će se sastanci s predstavnicima gradskog odbora i vijeća gradske četvrti nastaviti sve dok radovi ne završe.

Prema riječima direktorice podružnice Vodoopskrba i odvodnja Štefice Mihalic, radovi na glavnom kolektoru će se nastaviti krajem mjeseca, a do kraja godine započet će radovi i na izgradnji primarne kanalizacije. Direktorica je podsjetila da se radi o 13 kilometara kanalizacijske mreže koja će obuhvatiti sve do sada izgrađene objekte u Hrvatskom Leskovcu.

Kako se moglo čuti, izgradnja osnovne škole započet će u lipnju naredne godine, te će tako 320 djece iz 16 naselja Hrvatskog Leskovca školsku godinu 2017/18. započeti u novoj školi.

U svrhu redovitog praćenja zacrtanih aktivnosti na projektima, gradonačelnik Bandić sljedeći radni sastanak zakazao je za mjesec dana. 
 

Gradske vijesti - 2015.