clanak False

Delegacija iz Tetova u ZgForumu

19.04.2017.

     

 

slika 1                                                                                               slika 2

 

 23. lipnja u ZgForumu djelatnici Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada primili su predstavnike makedonskog grada Tetova. U delegaciji su bili g. Nexhadi Zulbeari, voditelj sektora urbanog planiranja, poslova poglavarstva i životne okoline, g. Viktor Stojanovski, voditelj sektora za inspekciju, g. Fatmir Saiti, voditelj sektora za lokalni ekonomski razvoj i razvoj i promociju turizma, gđica Gjeraqina Leka, prva pomoćnica gradonačelnika, gđica Ylberta Iseni iz sektora za javne poslove, gđica Shenasi Memeshi, voditeljica jedinice za računovodstvo i plaćanje i g. Blerton Abdiu, voditelj sektora za pravne i administrativne poslove.

Pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada nakon uvodnog pozdrava predstavila je gostima ZGID – osnovne podatke o Gradu Zagebu te im je u nastavku prezentacije govorila o Razvojnoj strategiji Grada Zagreba – ZAGREBPLAN – u i zagrebačkim strateškim projektima.

Posjet je bio prilika gostima da pogledaju i aktualnu izložbu u ZgForumu o projektu Makedonske pravoslavne crkve u Zagrebu, koja je rezultat suradnje sa makedonskom zajednicom u Zagrebu i skopskim Sveučilištem.

 

Delegaciji su podijeljenji materijali i brošure koje izdaje Ured za strategiju – INFO, sažetak Razvojne strategije, te katalog aktualne izložbe o Makedonskoj pravoslavnoj crkvi u Zagrebu.


Novosti u ZgForumu