clanak False

Radionica projekta CH4LLENGE

19.04.2017.
Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada u ponedjeljak, 15.06.2015. u ZgForumu je u sklopu aktivnosti europskog projekta CH4LLENGE – Adresiranje ključnih izazova u planiranju održive mobilnosti -organizirao radionicu 'Pilotiranje EU projekta CH4LLENGE: Participacija i međuinstitucionalna suradnja' na temu uključivanja opće i stručne javnosti u procese izrade planova održive mobilnosti (POMG)'.
Radionica se sastojala od tri dijela: prezentacija, diskusija i konačno radnog dijela, a cilj joj je bio prikupiti mišljenja predstavnika različitih sektora o prijedlogu i odabiru ciljeva, prioriteta i mjera za unaprjeđivanje procesa planiranja održive mobilnosti u gradovima. Na radionici su sudjelovali predstavnici privatnog i javnog sektora, akademske zajednice i opće javnosti.
Među njima bili su predstavnici udruge Društvo za oblikovanje održivog razvoja - DOOR, Sustav javnih bicikala d.o.o., Centar za ekološka vozila Hrvatske – CEV, predstavnici Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, studenti, volonteri te, naposlijetku, predstavnici Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada.
 

Novosti u ZgForumu