clanak False

Edukacija „Vještine upravljanja projektom“

19.04.2017.

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada u ulozi edukatora djelatnika gradske uprave Grada Zagreba 

 

           

slika 1                                                                                                      slika 2

U petak, 08. studenog 2013. u ZgForumu  Matija Vuger, dipl. ing. prom., stručni savjetnik za izradu i predlaganje strategijskih odluka i planova iz Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, održao je edukaciju „Vještine upravljanja projektom“.

Dio je to ovogodišnje serije edukacija koje financira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz V potprograma „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“, a provodi ju, odnosno organizira Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada u ulozi regionalnog koordinatora.

Cilj edukacije je bio osposobiti polaznike za pripremu projekata u kontekstu EU fondova s posebnim naglaskom na:  upravljanje projektnim ciklusom, vremensko planiranje, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje nepravilnostima, upravljanje rizicima s posebnim naglaskom na specifičnosti Grada Zagreba te vlastita iskustva Ureda.

Na edukaciji su uz djelatnike Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada prisustvovali djelatnici dvanaest upravnih tijela, ukupno 18 sudionika.

 

Ovogodišnji ciklus završava 13. studenog.


Novosti u ZgForumu