clanak False

Konferencija za novinare HAAK Mladost

U povodu povijesnog hitca Sandre Perković, održana je konferencija za novinare HAAK-a Mladost, na kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Bandić.
03.03.2014.


U povodu povijesnog hitca Sandre Perković, u Sportskom klubu Mladost održana je konferencija za novinare HAAK-a Mladost, na kojoj je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Na Otvorenom zimskom bacačkom prvenstvu u Splitu održanom 1. ožujka, Sandra je bacila disk 70.51 metar, što je ne samo novi hrvatski rekord nego je trenutačno i najbolji svjetski rezultat. 

Drago mi je da smo se danas okupili ovdje kako bismo proslavili mojih 70 metara, brojku o kojoj smo sanjali, pričali, nagoviještali je već duži period, ali evo sad smo je napokon dosegnuli, rekla je svjetska, europska i olimpijska prvakinja Sandra Perković. Nastavila je: Cilj mi je bio u Splitu zauzeti prvo mjesto, za koje je bilo dovoljno 64 metara, ali, evo, dogodio se rezultat koji je najbolji u posljednje 22 godine.


Zahvaljujem Sandri što promiče zagrebački i hrvatski šport na najbolji mogući način
, rekao je gradonačelnik Bandić te je nadodao kako ga ovakav rezultat ne iznenađuje, jer je Sandra veliki radnik i sve dok bude tako, bit će i odličnih rezultata. 

Veliko mi je zadovoljstvo da javno mogu čestitati Sandri i njezinom treneru Enisu na rezultatu koji zapravo za neke i nije veliko iznenađenje, istaknuo je predsjednik HAAK-a Mladost Marijan Gredelj. S obzirom na kontinuitet dobrih rezultata, na način rada, mislim da je napredak realan, očekivan i da možemo i dalje očekivati rezultate koji su u zoni ovih postignutih.


Na konferenciji su prisustvovali i glavni tajnik Saveza sportova grada Zagreba Zdenko Antunović, trener Edis Elkasović i pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Milan Čolić.


Gradske vijesti - 2014.