clanak False

Zagreb Connect

Prva start-up konferencija Zagreb Connect  - 13. studenog 2014. na Zagrebačkom velesajmu; predstavljamo start-upove koji će se boriti za nagrade.
07.11.2014.

Start -upovi u borbi za 125.000 kuna

Prva start-up konferencija Zagreb Connect održat će 13. studenog 2014. na Zagrebačkom velesajmu; predstavljamo start-upove koji će se boriti za prestižne nagrade

Poduzetnici početnici i start-up tvrtke iz Hrvatske i regije prepoznali su Zagreb Connect kao idealno mjesto za predstavljanje svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

To potvrđuje više od pedeset kvalitetnih start-up projekata i ideja prijavljenih za pitch natjecanje. Partnerske institucije s iskustvom u pružanju pomoći u pokretanju start-up programa, izabrale su najperspektivnije projekte koji će biti predstavljeni na konferenciji Zagreb Connect 13. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu.

Finalisti pitch natjecanja: Adventure Trotters, BusyBasket, Chummunity, Leaf Systems, LIVE GOOD, Madbarz, Margareta, Mash.Me, Onetius, Orioly, PocketBeep, PointMe, Rentlio, Serwantess, Social Spot, sportme.eu, Thorium A+, TutoTod i Visiobike.
Više informacija o projektima: http://zagrebconnect.zagreb.hr/

Osim sudjelovanja u pitch natjecanju, izabrani start-upovi će u tzv., Bootcamp –u, 12. studenog, imati priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine i pripremiti projekt za predstavljanje pred investitorima.

Kako pitchati? – start-upovi će učiti sa svjetski priznatim mentorima: Christoph Sollich – mentor Founder Institute-a, Joško Bobanović – mentor i partner u Sofinnovi, Tomer Dvir – osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Soluto (Izrael), Marcel Shaton – glavni direktor ISERD-a (Izraelsko – Europska direkcija za istraživanje i razvoj), Sergej Lugović – predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Shanir Ovadia - suosnivač tvrtke Go4star i Luka Abrus - glavni izvršni direktor tvrtke Pet minuta.

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Pobjednike pitch natjecanja očekuju vrijedne nagrade: 

1. 50.000,00 kn
2. 30.000,00 kn
3. 20.000,00 kn
4. Nagrada Grada Zagreba za tvrtke sa sjedništem na području grada Zagreba 25.000,00 kn + besplatan program inkubacije u Tehnološkom parku Zagreb na godinu dana.

Pozivaju se svi zainteresirani da 13. studenoga dođu na Zagreb Connect start-up konferenciju na kojoj će se pitch natjecanje održati niz stručnih predavanja i zanimljive panel rasprave svjetski priznatih stručnjaka i investitora.


Zagreb Connect organizira Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Zagrebačkim velesajmom.

Prisustvovanje na Zagreb Connect-u je besplatno! Za prijavu je potrebna registracija na službenoj stranici konferencije: http://zagrebconnect.zagreb.hr/

Prijave su otvorene do 12.11. ili do popunjenja kapaciteta.


Gradske vijesti - 2014.