clanak False

Otvoren mljekomat Poljoprivrednog gospodarstva Kiseljak

20.12.2014.


Kupovinom prve litre i kušanjem domaćeg mlijeka, u prostoru trgovine zdravom hranom Juice Box, u Vlaškoj ulici, zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek, koja obnaša dužnost gradonačelnika i župan Krapinsko–zagorske županije Željko Kolar otvorili su mljekomat Poljoprivrednog gospodarstva Kiseljak iz Krapine.

Tom prigodom, zamjenica je istaknula kako od sada Zagrepčani imaju mogućnost da i u centru Zagreba, na vrlo jednostavan način, kupe domaći proizvod naših mljekara. Ovo pokazuje i lijepu suradnju i uzajamnu pomoć tri županije Krapinsko-zagorske, Zagrebačke i Grad Zagreb. Mi ćemo pomoći i da na ovaj način promoviramo prodaju mlijeka, a ističem da Grad Zagreb podupire poljoprivrednu proizvodnju i sudjeluje u potpori mljekarsko stočarskim zadrugama – rekla je zamjenica i dodala da je sigurna da će ovo mlijeko pronaći svoje kupce u Gradu Zagrebu.

Inače, gospodarstvo Kiseljak član je mljekarsko – stočarske zadruge Proizvodi sela koja okuplja 11 proizvođača mlijeka s područja Krapinsko–zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Projekt direktne prodaje mlijeka pokrenut je ove godine na području Zagreba.


Gradske vijesti - 2014.