clanak False

Svečana akademija u povodu 25. godišnjice OTV-a

Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek prisustvovala je svečanoj Akademiji u povodu obilježavanja 25. godišnjice rada Otvorene televizije.
10.11.2014.


U povodu obilježavanja 25. godišnjice rada Otvorene televizije i Nagrade Grada Zagreba, koju je OTV dobila na svečanoj sjednici na Dan Grada Zagreba, danas je u Gradskoj skupštini održana svečana Akademija, kojoj su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Sandra Švaljek te predsjednik Skupštine Darinko Kosor. 

Zamjenica gradonačelnika čestitala je djelatnicima, vodstvu i laureatima Otvorene televizije, odnosno Jabuke TV, na 25 godina uspješnog djelovanja i rada za koji su i dobili Nagradu, dodavši da nije lako opstati tolike godine, te da je to ujedno i dokaz njihove kvalitete. 

U svakom slučaju ste doprinijeli demokratizaciji društva, uveli nove i drugačije stvari u program, na čemu vam još jednom čestitam i ubuduće želim puno uspjeha, istaknula je zamjenica Švaljek. Nemojte se ljutiti na nas kada se mi ljutimo zbog vaših pitanja, pitajte i dalje jer to je vaš posao, da pitate, kritizirate i usmjeravate nas. 

Drago mi je da se ponovno vidimo nakon 25 godina, da OTV još uvijek uspješno radi, jer ipak je to prvenstveno televizija grada Zagreba,
naglasio je predsjednik Skupštine, izrazivši zadovoljstvo što se ova svečanost održava u prostoru Skupštine, koja je i pokrovitelj Akademije. 

Ova Akademija zamišljena je kao interna svečanost – priznanje svima nama na 25 godina zajedničkog truda, stvaranja i rada kako bi našu televiziju doveli do ovih dimenzija, rekao je glavni urednik Romano Bolković, uz posebnu zahvalu gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću na podršci i tome što je imao senzibiliteta za njih.


Gradske vijesti - 2014.