clanak False

16. CARNetova korisnička konferencija

Zamjenica gradonačelnika Grad Zagreb Sandra Švaljek, pozdravila je prisutne na otvorenju trodnevne CARNetove korisničke konferencije – CUC 2014.
19.11.2014.

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek, pozdravila je prisutne na otvorenju trodnevne, 16. po redu, CARNetove korisničke konferencije – CUC 2014. koja se pod nazivom Povežite se, polijećemo održava u hotelu Antunović.

Švaljek je istaknula kako je virtualni svijet postao naša svakodnevnice te da mlađe generacije, bez ograničenja ulaze u taj svijet, kreću se njime vrlo brzo, usvajaju nove tehnologije, savladavaju svaku prepreku, a naša je uloga da, kao i u drugim segmentima društvenog života, vodimo brigu o njihovoj sigurnosti. Također, zamjenica je naglasila da će Grad i ubuduće ovakvim projektima biti partner na svim razinama, s obzirom da se radi o vrlo važnoj temi za Grad Zagreb kojemu je online sigurnost jedna od važnijih u segmentu odgoja i obrazovanja.

Tijekom Konferencije će se kroz predavanja, radionice, prezentacije i okrugle stolove raspravljati o sljedećim temama: Novi svjetovi e-sadržaja, Sinergijom projekata do zajedničkog cilja, Online odgovornost, Umreženi svijet / (od)spojeno društvo, Nove tehnologije i metodologije, Digitalno sazrijevanje obrazovnih ustanova, Pomičemo granice.


Gradske vijesti - 2014.