clanak False

Predbožićna kava gradonačelnika i Caritasa

S ciljem da svojim prilozima daruju najpotrebitije gradonačelnik Milan Bandić u suradnji s Caritasom organizirao je božićnu humanitarnu kavicu.
23.12.2013.


S ciljem da se okupe ljudi dobre volje i svojim prilozima daruju najpotrebitije naše sugrađane gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije organizirao je tradicionalnu božićnu humanitarnu kavicu. 

Za njih, napuštenu i teško bolesnu djecu u Caritasovim domovima, u Maloj kavani tijekom dvosatnog druženja prikupljeno je oko 35 tisuća kuna, a gradonačelnik se u svoje ime zahvalio svima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji i pokazali, kako je rekao, pravo zagrebačko srce u adventsko vrijeme. Uz gradonačelnika, njegove suradnike i prijatelje humanitarnoj akciji prisustvovali su i apostolski nuncij u Hrvatskoj mons. Alessandro D'Errico te predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor.

Od Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Gradonačelnik je dobio Zahvalnicu zato što je sa svojim prijateljima ostao uporan te i ove godine organizirao predbožićnu kavu u humanitarne svrhe.

 


Gradske vijesti - 2013.